Ons team bestaat uit Mensen die allemaal een connectie hebben met Zorg en/ of  onderwijs en zorg en onderwijs willen bieden gericht op welbevinding van de kinderen.

Klik op de foto voor meer informatie over ons.

Jessica Tettero
‘de mama met een missie’
Jeugdbreincoach en
lateralisatie bij leerproblemen.

Marielle Plat
juf
graag onderwijs en
zorg combineren

Annemarije Moolhuizen 
keerkracht en kindercoach

Zorg en onderwijs
geven elkaar de hand

Deirdre

 

‘de mama met een missie’

 

In je vertrouwde omgeving blijven met je eigen vrienden is vaak het fijnst. Ik kijk graag mee wat we in de huidige situatie zouden kunnen aanpassen om het haalbaar te maken.

 

Particulier of via de school ik ben ruim inzetbaar neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn naam is Mariëlle Plat. Ik ben geboren in Buinerveen op een voormalige boerderij waar je de hele dag lekker buiten kon spelen! Na de middelbare school waar ik het vwo afrondde op mijn 19 e ging ik, anders dan mijn vrienden en vriendinnen niet naar Groningen om te studeren maar naar Zeist om de PABO voor de vrijeschool te doen. Deze manier van onderwijs gaf naast het reguliere een extra laag aan creativiteit en meerdere zienswijzen die erg leerzaam waren. Het onderwijs uit de vrijeschool komt van origine namelijk niet uit boekjes maar werden gemaakt door de leerkracht zelf met het oog op wat de klas nodig had/ aan toe was om te leren. Dit sprak mij erg aan.

4 jaar later begon ik te werken in de kleuterklas en eenmaal daar werd ik juist geboeid door die kinderen die niet (goed) mee konden doen en merkte ik dat ik handen te kort had om hen te bedienen. Ook ontbrak het mij aan de kennis om overal zelf de handvaten voor uit te vinden. Dat had ik op de PABO alleen oppervlakkig geleerd. Toch geloofde ik erin dat het onderwijs mogelijk moest zijn voor alle kinderen en dat in één klas.

Hoe ik deze kinderen ook kon bieden wat ze nodig hadden was voor mij echt een vraagstuk en ik begon, naast mijn werk in het onderwijs, te werken in de zorg om te leren wat deze (mensen) kinderen nodig hadden. Dit heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. Op een gegeven moment echter kwamen er ingrijpende reorganisaties in de zorg aan en dit was het moment voor mij om door te gaan naar iets anders. Nu ik al deze ervaring had opgedaan wilde ik graag beide banen (onderwijs en zorg) combineren tot één baan al wist ik niet of dat wel bestond. Maar toen vond ik PasWijs..  🙂

Annemarije Moolhuizen 
 
is een ervaren leerkracht maar ook gediplomeerd kindercoach.
Zo bundelen we onze expertises zorg en onderwijs om een aanbod te bieden waar zorg en onderwijs elkaar de hand geeft.
Binnen kort zal ze zich zelf voorstellen op de Site.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.